Glee eindelijk op 2BE

UPDATE: Glee uitgezongen, althans voor eventjes (klik)

Na maanden van onduidelijkheid kunnen we dan eindelijk melden dat Glee eindelijk haar plaatsje heeft gevonden in het Vlaamse landschap. Vanaf maandag 27 december, omstreeks 20:45, zal de serie te zien zijn bij 2BE. Hiermee wordt sinds lange tijd nog eens een serie in primetime geprogrammeerd die dergelijke doelgroep bereikt…


Glee, een atypische musicalserie, is in de verenigde staten uitgegroeid tot een echt begrip. Niet alleen de serie, maar ook de merchandising er rond met CDs, T-shirts wordt gesmaakt door de Gleeks, althans zo noemen de superfans zich.


De serie ging oorspronkelijk in het voorjaar van 2010 reeds uitgezonden worden bij 2BE. Iets later besloot VTM echter de serie naar de eigen zender te halen. Toen men ook daar niet precies wist wat te doen met de serie rees de gedachte dat de serie een uitzendplaats zou krijgen op het nieuw aangeschafte ‘Vitaya’. Maar ook daar blijkbaar is er geen plaats. Waardoor na maandenlang gesol met de serie deze eindelijk definitief is neergestreken op 2BE.

UPDATE

Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om de dubbelaflevering van Glee, die iedere maandag vertoond zal worden, te bekijken dan zendt 2BE daarom voor u iedere zaterdag een heruitzending uit. En dat van 19:30 – 21:15


Glee, vanaf 1 januari, iedere zaterdag, van 19:30 – 21:15

7 thoughts on “Glee eindelijk op 2BE

  1. avatar Jacqueline

    ben verbaasd dat de serie stopgezet werd heel ons gezin is er zot van en nu moeten we wachten op de andere afleveringen is er dan eens ieds goeds op dan zetten ze het stop erg jammer.
    Zelfs mijn kleinkinderen vinden de serie prachtig alleen de muziek al eens iets wat in het werkelijke leven wel speelt word afgevoerd hopelijk komt de serie snel terug hoor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>