Teleurstellende start voor Glee

De start van Glee op de Vlaamse televisie ging maandag teleurstellend van start. De serie haalde gemiddeld 120 332 kijkers, daarmee kan men onmogelijk tevreden zijn aan de medialaan. Toch zeker omdat deze serie, veel meer dan gewoonlijk, gepromoot werd. Al zal dit waarschijnlijk grotendeels goedgemaakt worden door een sterke score in de commercieel interessante doelgroep. Dit is nu eenmaal de sterkte van Glee.

Ook leent de serie zich niet meteen voor dubbelafleveringen, daar komt na nu maandag verandering in. Dan wordt de serie gevolgd door Bones, dat de serie ook wel een ‘boost’ in cijfers kan geven. Ook de herhaling nu zaterdag (19:45 – 21:20) kan een extra publiek voor zich winnen. Let echter wel op dat de herhaling op zaterdag slechts eenmalig is.
Wat we ook kunnen vermoeden is het waarschijnlijk grote ‘uitgestelde kijken’ van deze serie. Deze serie leent zich dan ook uitstekend om te worden opgenomen met de digibox…

Wij hebben alvast van de serie genoten, en weten dat deze ook alleen maar beter wordt in de toekomst. We hopen dan ook dat de kijkcijfers een lift zullen nemen. Deze serie willen we gewoon niet zien verdwijnen naar een slechtere uitzendplaats. Help mee om van Glee een succes te maken en bekijk het iedere maandag omstreeks 20:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>