Terugkeer van Medium

Had u het voorzien? De terugkeer van Medium? Want na enige tijd van afwezigheid keert deze Amerikaanse serie terug op uw vertrouwde buis. En dit iedere zaterdagavond, of mogen we al nacht zeggen, om 23:30u op VIJFtv


Medium handelt om het verhaal van Allison Dubois. Een toegewijde echtgenote en moeder van 3 kinderen. Op haar dertigste besloot ze om rechten te gaan studeren en in de tussentijd werkt ze ook nog voor het openbare ministerie van Arizona. Daar ontdekt ze dat ze haar ‘visioenen’ en ‘dromen’ kan gebruiken om te achterhalen hoe een bepaalde misdaad werd gepleegd.


VIJFtv gaat van start met de 14de aflevering van het 3de seizoen, de aflevering waar men voorjaar besloot om een pauze te houden. Daarnaast won de serie in 2005 ook de Emmy Award voor ‘best female actress in a drama series’.


De iet wat monotone stem van de hoofdrolspeelster, Patricia Arquette, kan in deze nachtelijke uren problemen zorgen om wakker te blijven, als dit al als een probleem ervaren kan worden. Daarnaast is deze serie, ooit een groot succes in de States, een plezierige tijdsvulling die niet iedere week herhaald dient te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>