The Vampire Diaries nu op VIJFTV

Wat te verwachten was is gebeurd. The Vampire Diaries verschuift van VT4 naar VIJFTV, de plaats waar de serie eigenlijk altijd al had moeten staan. Dit gebeurt vanaf 8 januari. Dan zal de serie na Ugly Betty op zaterdag te zien zijn omstreeks 18:40. Hiermee vervangt het ‘Will and Grace’. VIJFTV start met de pilootaflevering en zal dus de reeds vertoonde afleveringen hervertonen. Op nieuwe afleveringen is het nog even wachten.

The Vampire Diaries vertelt het verhaal van de gebroeders Salvatore. Stefan probeert zijn leven als vampier in te tomen door zich niet meer te voeden met het menselijke bloed. Damon echter gaat rustig verder met het drinken van wij de champagne onder de vampiers kunnen noemen. Damon probeert als rebel dan ook de vampier in Stefan naar boven te halen. Dit verbetert er ook niet op wanneer beiden een boon hebben voor Elena, een sprekende gelijkenis met een oude kennis Katherine.
Stefan en Elena staan in dit verhaal het meest centraal en alles centraliseert zich rondom het dorpje ‘Mystic Falls’.

The Vampire Diaries is gebaseerd op de gelijknamige boeken en zette verder in op de hype rond vampiers die gecreƫerd werd door True Blood en Twilight.

7 thoughts on “The Vampire Diaries nu op VIJFTV

  1. wanneer gaan jullie verder met waar je gestopt bent? er zijn genoeg mensen die het graag willen volgen maar jullie toch eens de kleine moeite doen om de tv series niet telkens te veranderen. eerst op 4tv dan bij 5tv en opeens niets meer zonder pardon geen rekening houden met andere. maar het is wel dank zei ons dat jullie bestaan. want als wij geen interesse hebben in jullie programmas of kijken dan zal jullie zender vlug gedaan zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>