Gossip Girl verplaatst

De Amerikaanse serie Gossip Girl verdwijnt vanaf heden op zaterdag. Maar komt vanaf 17 januari terug met een dagelijkse aflevering (behalve in het weekend). Deze dagelijkse aflevering start tussen 17:15 en 17:30 en moet het verlies van ‘Mooi en Meedogenloos’ voor de zender opvullen. De serie start terug vanaf de pilootaflevering. Vervolgens wordt de serie tussen dinsdag en vrijdag herhaalt tussen 7:30 en 8:10 in de ochtend.

Ook Ugly Betty verdwijnt van het scherm. De serie doet het echter nog 1 weekje langer op zaterdag dan Gossip Girl. Hierdoor zal binnen 2 weken (22/01/11) de aflevering van The Vampire Diaries al starten omstreeks 17:45. Hiervoor zal men kunnen kijken naar een aflevering van het MTV-programma ‘Made’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>