Greek terug op 2BE

Na de seizoensfinale van het 9de seizoen van Smallville op 2BE zal men opnieuw Greek naar de zender halen. Hierdoor zal de serie vanaf 5 februari (zaterdag) omstreeks 17:15 te zien zijn op 2BE. Dit na een lange afwezigheid van de serie op de zender. Of het gaat om herhalingen van de eerder uitgezonden seizoenen of een volledig nieuw seizoen uitgezonden wordt is nog niet geweten. Vermoedelijk zal het hem hier om herhalingen betreffen omwille van de lange afwezigheid van de serie.

Deze beslissing duidt ook op een breuk van de traditie van de laatste jaren, waar Smallville steeds werd opgevolgd door een seizoen van One Tree Hill. Het blijft dus nog even wachten op het vermoedelijk laatste, en 8ste, seizoen van One Tree Hill

Greek gaat over een groep jongeren die studeren aan de fictieve ‘Cyprus-Rhodes University’ en actief zijn in allerhande studentenverenigingen, bekend als het ‘Greek-system’. Rivaliteiten, liefdesaffaires, studieproblemen… ze komen allemaal aan bod in deze jonge, grappige en studentikoze serie.

4 thoughts on “Greek terug op 2BE

 1. avatar Tim

  vandaag is laatste episode van greek, iemand enig idee wanneer dat die trg komt…?

 2. avatar Tim

  vandaag is laatste episode van greek op 2be , iemand enig idee wanneer die trg komt….?

 3. avatar julien

  haloo,
  dit vind ik een zeer goede keuze.

  loveyou cassey

 4. Ik kan wel herhalingen gebruiken want heb wel wa gemist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>