Herhalingen Ghost Whisperer op VITAYA

Vanaf het einde van de maand zal je enkele veranderingen kunnen zien in de programmatie van Vitaya. Veel daarvan komen er door de overname van Vitaya door de VMMa, de groep achter VTM, 2BE, JIM, Q-music… Deze overname vond plaats begin november. Vanaf het voorjaar drukt de VMMa dus zijn stempel op de zender.

Hierdoor wordt onder andere de serie ‘Ghost Whisperer’, dat momenteel aan zijn laatste afleveringen bezig is op VTM, in herhaling op Vitaya te staan. Vanaf 31 januari zal je van maandag tot vrijdag iedere avond omstreeks 23 uur naar een aflevering kunnen kijken. De zender zal herstarten met de pilootaflevering. De keuze voor deze overplaatsing van VTM naar Vitaya is niet onverwacht. De serie sluit nauw aan bij de door Vitaya nagestreefde doelgroep.

Verder zullen ook ‘How Clean is your House’ en ‘Packed to the rafters’ van VTM overkomen. Ook zal het tweede seizoen van Masterchef Australia op die datum starten op de zender.

One thought on “Herhalingen Ghost Whisperer op VITAYA

  1. This is very fascinating, You are a very professional blogger.
    I have joined your rss feed and look forward to searching for more
    of your fantastic post. Additionally, I have shared your website in my
    social networks

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>