Law&Order: LA binnenkort bij 2BE

Vanaf maandag 7 februari om 21.40

2BE start met ‘Law & Order: Los Angeles’, de allernieuwste spin-off van de razend populairen serie ‘Law & Order’. Deze politieserie loopt al sinds 1990 op televisiezenders over heel de wereld en sleepte tientallen awards in de wacht, waaronder een Emmy Award en meerdere Screen Actors Guild Awards.

Het succes van de, ondertussen 20 seizoenen tellende reeks, leidde tot heel wat spinoffs onder dezelfde vlag. ‘Law & Order: Los Angeles’ volgt de speurtochten van detective Rex Winters en Tomas ‘TJ’ Jaruszalski tot in de gevaarlijkste uithoeken van de L.A.

De serie volgt het duo in hun onderzoek naar criminele zaken in de blitse jetset wereld van de ‘City of Angels’. Beide detectives zijn lid van de elite van het Los Angels Police Department, de ‘Robbery Homicide Division’, maar beiden komen uit een ander milieu en hebben dan ook een andere aanpak van de criminaliteit.

bron: persbericht 2BE

3 thoughts on “Law&Order: LA binnenkort bij 2BE

 1. avatar Pjassel

  Dat is toch niet te vergelijken met Glee, ander genre.
  En is GLEE dan zo supper. Die eerste afleveringen zijn mij toch tegen gevallen, had er veel van verwacht.

  Als ge Fringe zei dat is een Top serie 2 1ste seizoenen kort acher elkaar gezien en dat smaakt naar meer.

  Die moesten ze uitzenden.

  Hopelijk wordt Glee beter, en kan het mij toch nog bekoren

 2. avatar Jarco

  Deze bedenking heb ik me ook gemaakt, en dan zeker omdat deze serie ook in Nederland een grote flop is. Ooit de eerste aflevering gezien en dat smaakte nu ook niet direct naar meer. Naar mijn mening is de hele L&A-franchise ook gedateerd.

 3. avatar locutus

  Weer een bedenkelijke keuze van 2BE en voorbeeld hoe tegenwoordig “goedkope series” voorrang kijken op de kwalitatievere series.
  Want eigenlijk krijgt deze serie een kans omdat Glee voor 2BE heeft gefaald.
  L&O : Los angeles is net als Trauma verleden jaar een Universal serie en die zijn goedkoper in aankoop momenteel dan eigen Fox series als Glee.
  Maar waar Glee toekomst heeft , is deze nieuwste spin off nog niet want recent werd een grote recasting aangekondigd van de cast. Zo verdwijnt Skeet Ullrich na amper een half seizoen al uit de serie. Ook is de serie momenteel op non actief gezet door NBC om de hele serie opnieuw te recasten.
  Dat spreekt dus niet van veel vertrouwen uit van Universal zelf maar wij hier in Vlaanderen krijgen dit dus wel in de maag gestampt ten nadele van een betere serie als Glee.
  Het is spijtig , maar tegenwoordig geldt nog enkel op Vlaamse zenders hoe goedkoper de serie hoe beter. Kwaliteit is niet langer de maatstaf meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>