Voorjaar vijfTV

VIJFtv kiest exclusief voor vrouwen en hun bubbel!
VIJFtv sluit geen compromissen meer, VIJFtv houdt niet langer rekening met mannen en hun vrouwelijke trekjes. Vanaf 14 februari is VIJFtv er exclusief voor vrouwen.

En elke dame weet dat een nieuw elan om een grondige restyling vraagt. Maar ook dat een verrassende make-over – hoewel bijzonder leuk – niet volstaat om het geheel perfect te krijgen. Elke detail telt, het gevoel moet goed zitten. Daarom kiest het nieuwe VIJFtv resoluut voor comfort, VIJFtv wil een aangename bubbel creëren waarin vrouwen zich goed voelen, waarin ze even kunnen wegdromen en niet hoeven stil te staan bij dagdagelijkse beslommeringen of keuzes die zich opdringen. VIJFtv richt zich daarmee op het gros van de hedendaagse Vlaamse vrouwen, die hun leven stevig in handen hebben maar de teugels af en toe ook even willen laten vieren.

VIJFtv wordt dus een zender die vrouwen niet langer hoeven te delen met hun wederhelft of kinderen. In de VIJFtv-bubbel wordt immers niks anders geduld dan hoogstens een goed glas wijn en een moment van ontspanning. Die momenten creëert VIJFtv dit voorjaar met het nieuwe dagelijkse magazine Me Time en met de leukste series en grootste films. Met nieuwe spannende series als Body of Proof, Rizzoli & Isles en Rookie Blue, waarin straffe vrouwen het voortouw nemen. Met de grootste Hollywoodsterren in de beste films. En actrices waarmee vrouwen zich identificeren, naar wie ze opkijken of die hen de slappe lach bezorgen in Grey’s Anatomy, Private Practice en Cougar Town. Bovendien trakteert VIJFtv je op een exclusieve docusoap over niemand minder dan Astrid en John Bryan. Hun echte leven. Haar American Dream.

VIJFtv bezorgt vrouwen elke avond hun me-time.

2 thoughts on “Voorjaar vijfTV

 1. Thanks for sharing your thoughts. I really
  appreciate your efforts and I will be waiting for your next post
  thanks once again.

 2. avatar locutus

  Vijf tv heeft dan de beste opties als series en is ook een teken dat men vijf tv dit jaar dan eindelijk terug iets wil geven.
  De keuze voor Body of Proof is opmerkelijk omdat deze serie in Amerika nog niet loopt , maar hier in Europa wel eerder zal vertoond worden dan Amerika. Het kan dus zijn dat Vijf tv dus daar in mee gaat en dus haast synchroon met USA zal lopen. Maar nu zeggen of dat het een succes zal worden dat langer dan één seizoen zal duren is een andere vraag. Maar als vijf tv dit dus snel brengt kan het een troef worden voor de zender.
  De andere twee series liepen al bij NET5 , de Nederlandse zuster zender van vijf tv. En hun komst zag je dus wel aankomen. Rizolli&Isles is duidelijk de betere van de twee. De serie was bij TNT zelfs dit seizoen meermaals beter als The Closer in kijkcijfers en dat wil toch wat zeggen. Een beetje wel ontypisch voor vijf tv want politieserie maar anderzijds ook niet omdat deze serie ook een soort “Bones” vibe heeft en die serie ook bij vrouwen aanslaat. Al is hier het “Bones” gehalte komend van de vriendschap tussen twee verschillende vrouwen van karakter.
  Rookie Blue werd ooit de “Grey’s anatomy in politie uniform” genoemd maar het zo adveteren zou slecht zijn want de serie valt na dertien afleveringen gewoonweg in het rijtje van elke standaard politieserie . Aardig maar ook niet meer.
  Rizolli&Isles is de topkeuze hier , vooral omdat Body of Proof nog alles moet bewijzen. Rookie Blue is leuke vulling maar ook niet meer.
  Eerlijk gezegd is dit de beste vijf tv line up qua nieuwe series sinds lange tijd. Want Rizolli&Isles is een blijver en Rookie Blue heeft ook al twee seizoenen in de USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>