Voorjaar VT4

ENTERTAINMENT, ACTUALITEIT EN SPORT: DIT VOORJAAR OP VT4

Dit voorjaar serveert VT4 opnieuw gezellige ontspannende televisie voor alle jonge Vlaamse gezinnen, een actuele link naar de dagelijkse leefwereld van de Vlaming en een sterk all-round sportaanbod.
Met meer lokale programma’s dan ooit tevoren. Een overzicht.

INVESTEREN IN DE VOORAVOND

De familie Forrester heet alle VT4-kijkers Welkom thuis met Mooi en Meedogenloos, de populairste tv-soap ter wereld. Even meegenieten van het glamoureuze leven van Los Angeles om aansluitend een blik te werpen op de Vlaamse actualiteit met Vlaanderen Vandaag. Cara Van der Auwera brengt elke dag live verslag uit over wat Vlaanderen beroert en ontroert.

Véronique De Kock en Ann Van Elsen maken zich op voor het twaalfde seizoen van Huizenjacht, waarin ze Vlamingen bijstaan in hun zoektocht naar een huis, appartement, loft of fermette. Daarbij krijgen ze niet alleen hulp van vaste waarde Filip Deslee, maar worden ze bijgestaan door huisdokter Michèle Van Sebroeck en interieurarchitect Frederik Schiemsky.

VT4 zet dit voorjaar Vlaanderen ook aan het quizzen. Heel Vlaanderen speelt mee met Steph Goossens in Binnen en winnen!, een nieuwe dagelijkse spelquiz. Steph belt willekeurig ergens aan, en stelt één vraag. Als die vraag goed wordt beantwoord, speelt het hele gezin mee en maakt het kans op 1.500 euro.

EEN HELPENDE HAND

Bo, Shirly, Dorien, Cynthia en Jessie zijn vijf kwetsbare jonge meisjes die heel vroeg in hun leven mama werden. In Tienermoeders ontdekken ze met vallen en opstaan hun nieuwe verantwoordelijkheden en nemen ze afscheid van hun jeugd.

In gloednieuwe afleveringen van Help, Mijn Man Is Een Klusser biedt Peter Van Asbroeck een helpende hand aan wanhopige vrouwen. Hun man heeft beloofd om een gezellige thuis te maken, maar daar komt helaas weinig van in huis…
Rekening in het Rood is terug met nieuwe afleveringen. Geen budgetbegeleiding dit keer, maar ontroerende portretten over een onthutsende werkelijkheid in Vlaanderen: armoede. Hard, confronterend, levensecht.

Benny Bax neemt het ook dit voorjaar in De Smaakpolitie op voor de voedselveiligheid van alle Vlamingen door restaurants, brasserieën en eethuizen aan een hygiëne-inspectie te onderwerpen. Benny zegt altijd waar het op staat.

SUCCESRECEPTEN

Vier Vlaamse amateurkoks nodigen elkaar uit en proberen hun gasten rond de eettafel te overtreffen met gastvrijheid en een overheerlijke maaltijd. Voor het vijfde seizoen van Komen Eten trekt VT4 een blik verse kandidaten open. Ze worden geserveerd op een bedje van enthousiasme en door Peter Van Asbroeck overgoten met een heerlijk sausje van sympathieke commentaren.

Goe gebakken is een gloednieuw VT4-programma waarin voormalig Lady Chef of the Year Sofie Dumont de kijker op vrijdag introduceert in de wondere wereld van het bakken. Het concept van Goe Gebakken is verrassend eenvoudig: elke aflevering zet patissier-host van dienst Sofie Dumont een aantal lekkernijen op tafel. Bejubelde klassiekers als Berlijnse bollen, hartige quiche, rozijnenkoeken, appeltaart, schuimgebakjes en cupcakes passeren de revue. Bakprinses(-sen) hebben vrijdag een vaste afspraak op VT4.

PRETENTIELOOS AMUSEMENT

Zie je wel! wordt spectaculair, maar vooral een onstpannend en grappig studioprogramma. Niemand minder dan Peter Van Asbroeck zorgt voor de vrolijke noot.

Ontspannend en grappig, dat geldt ook voor Mijn Man Kan Dat, waarin Hans Otten en Véronique De Kock Vlaamse vrouwen laten schatten hoe goed ze hun man kennen. Of hoe slecht… Een pokertafel, vrouwen die durven bluffen, en mannen die geen uitdaging schuwen. Een spannende spelshow voor de hele familie.

VT4 TREKT DE SPORTIEVE KAART

Behalve het uiterst succesvolle Superprestige veldrijden, de meest Vlaamse van alle sporten, zendt VT4 dit voorjaar ook de wedstrijden van de Formule 1 en Moto GP, en een flinke portie tennis uit.
Voor het eerst in zeventien jaar zal een Belg aantreden in de koninginneklasse van de autosport. Jerôme D’Ambrosio staat half maart voor het eerst aan de start van een Formule 1-westrijd en VT4 is erbij.

DE BESTE BUITENLANDSE SERIES EN FILMS
De populairste buitenlandse series kun je ook in het voorjaar van 2011 op VT4 volgen: nieuwe afleveringen van de best scorende Amerikaanse serie in Vlaanderen The Mentalist, maar ook toppers als Castle, Criminal Minds, NCIS, NCIS: LA, CSI: New York en CSI: Miami. VT4 kiest ook voor een mooi aanbod van gloednieuwe Amerikaanse kijkcijfertoppers zoals Hawaii Five-0, The Defenders en Mike & Molly!

The Dark Knight, Valkyrie, Tropic Thunder, Kung Fu Panda, Yes Man, … Dit is nog maar een greep uit het ruime aanbod Blockbusters dat VT4 dit voorjaar op Vlaanderen zal loslaten. Filmliefhebbers kunnen traditiegetrouw bij VT4 terecht voor een portie spanning, humor en romantiek.

2 thoughts on “Voorjaar VT4

 1. This website really has all of the info I wanted concerning this
  subject and didn’t know who to ask.

 2. avatar locutus

  Ook hier op zijn minst rare keuzes van VT4 qua nieuwe series.
  Mike&Molly is van dezelfde makers als The Big Bang theory en die werd ooit door VT4 zelf doorverkocht aan 2BE. Het lijkt alsof ze plots spijt daarvan hebben en nu dit oppikken als troostprijs. Maar het moet gezegd dat Mike&Molly momenteel de beste nieuwe comedy kan genoemd worden van CBS en qua nieuwe stijl VT4 duidelijk beter bij past nu dan in het verleden van VT4.
  The Defenders is dan weer het voorbeeld van goedkoop eerst.
  Deze serie staat nu al bekend als een serie die na één seizoen zal worden stopgezet. Het heeft wel James Belushi en Jerry O Connell als blikvangers maar geen echte toekomst dus en het is spijtig dat deze series dan de plaats innemen van serie met wel toekomst.
  Toekomst heeft dan wel Hawai Five-O en het lijkt er nu wel echt te komen na het gebruikelijke publicitair gebruik ervan in de najaarsprogrammatie van VT4. Deze serie is dan ook de enige echte serie met toekomst op VT4 want politieserie en dan geldt minder voor Mike&Molly want sinds Friends sloeg geen enkele comedy meer aan op VT4.
  Verder geen woord over Fringe, V of zelfs The Pacific. Daar is plots geen plaats meer voor . Voor Fringe is dit de doodsteek , V zal misschien ooit wel komen maar dan late avond . The Pacific zal misschien naar de zomer verhuizen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>