Covert Affairs later dit voorjaar op 2BE

Later dit voorjaar zal de Amerikaanse serie ‘Covert Affairs’ te zien zijn op 2BE. De serie vertelt het verhaal van Annie Walker, een jonge CIA-leerling die op een mysterieuze wijze het veld wordt ingestuurd. Daarbij zal ze de hulp krijgen van haar ex-vriend Aussie Anderson, een CIA Military Intelligence Agent, die in één van zijn opdrachten zijn zicht verloor. Hij zal haar begeleiden in de nieuwe inslag in haar leven.

Het eerste seizoen telt elf afleveringen, is genomineerd voor een Golden Globe en haalde een gemiddelde van 6,69 miljoen kijkers in de Verenigde Staten.

De exacte uitzending van de serie dit voorjaar is nog niet geweten.

2 thoughts on “Covert Affairs later dit voorjaar op 2BE

 1. Attractive part of content. I simply stumbled upon your blog aand iin accession capital
  to assert that I acquiire actually enjoyed accouunt your blog posts.
  Any way I will bbe subscribing ffor your feeds orr even I success you
  get entry to consistently fast.

 2. avatar locutus

  En wat is er gebeurd met White Collar , een serie die ze al een jaar lang slijten op iwatch? Plots niet goed niet meer voor 2BE. Opnieuw een rare beslissing van 2BE dat pleegt een mannenzender en een serie als White Collar laat vallen voor de mooie Piper Perabo samen met een “blinde” man. Lijkt me niet echt manvriendelijk maar geeft nog eens aan dat 2BE steeds meer kassa kassa kijkt want dit is weer een universal serie , de 2de al na Law&Order LA . Er moet toch echt een prijsgunstig kaartje aan deze series zitten dat ze hun eigen Fox series zoals Glee en White Collar ervoor opzij zetten.
  Maar niettemin geen bezwaar ertegen dat Covert Affairs er komt . Heeft zich bewezen wel het best het spionage serie gegeven te benaderen op de meest realistische manier dan nog. Een aanrader die goed zal staan bij een Burn Notice.
  Ook waarschijnlijk een reden van voorkeur van 2BE uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>