De nieuwe maandagavond van VIJFTV

VIJFTV, dat vanaf 14 februari er enkel nog exclusief voor de vrouwen is, start op 21 februari met de nieuwe serie ‘Rizzoli & Isles’. De eerste week zal omstreeks 20:50 een dubbelaflevering uitgezonden worden. Vanaf 28 februari vervalt het op een single aflevering gevolgd door een aflevering van Rookie Blue omstreeks 21:45.

De serie handelt om Jane Rizzoli, een detective, en Maura Isles, een medisch onderzoeker. Ze zijn beste vriendinnen en krijgen te maken met de meest beruchte criminelen van Boston. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Tess Gerritsen.

Rookie Blue aan de andere kant handelt over 5 rookies, of beginnelingen, bij de Canadese politie. Ze zijn net afgestuurd en de serie volgt hen in hun ontdekking van de werkelijke job.

Na deze dubbelaflevering zal men van start gaan met de pilootaflevering van Cold Case, de serie waarin men onopgeloste zaken uit het verleden probeert uit te klaren. Deze serie is echter al integraal uitgezonden op 2BE en VTM.

One thought on “De nieuwe maandagavond van VIJFTV

1. avatar Anonymous

Opmerkelijk toch , na twee à drie jaar afwezigheid keert plots de tweede vaste seriedag terug op vijf tv. Het moet van Brothers&Sisters en Weeds geleden zijn dat Vijftv het nog probeerde en dan nog op de latere uren. Nu krijgt het zelfs prime time kansen. Hoe alles kan keren als het moet!
    Zelfs de her heruitzending van Cold Case zet toch wel neer dat dit een echte vaste serie dag wordt voor Vijf tv. Niet echt concurrentie voor 2BE maar toch een alternatief voor de echte serie fan nu.

Voorspel nu dat na de vijf weken die Rizolli&Isles zal lopen , dan Body of Proof die plaats zal overnemen. En dat zou dan 21 maart zijn , twee dagen voor de Amerikaanse start van Body of Proof , dus haast synchroon met de USA.
    Het wordt dus weer een beetje de oude Vijftv met minstens één serie heel snel op de buis.