Dexter binnenkort op ACHT

Vanaf 7 maart kunnen we Dexter terug op de Vlaamse televisie verwachten. Het eerste seizoen van de serie was reeds te zien bij VT4 in het najaar van 2008. Over een tweede seizoen werd met geen woord gerept. Maar nu is voor de fans van de serie er terug vanaf 7 maart en start met seizoen 1.

Dexter is een spetterende serie over een plichtsbewuste psychopaat. Dexter Morgan is een psychopaat-met-een-geweten die alleen wie het ├ęcht verdient een kopje kleiner maakt. Uitschot dat brave burgers, weerloze freules of oude omaatjes naar het leven staat, beware!

ACHT start met de 1ste 4 seizoenen van de serie, nadien zal men een tussentijdse balans opstellen en beslissen of men ook de latere seizoenen zal uitzenden. Het exacte uitzenduur is nog niet meegedeeld. Een absolute aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>