Lie To Me en Glee

2BE start op zondag 20 februari met het 3de, en nieuwste, seizoen van Lie To Me waarin Tim Roth door middel van lichaamstaal tot de waarheid te komen. De serie zal omstreeks 20:00 worden uitgezonden. Dit seizoen zal echter, in tegenstelling tot het tweede, maar 13 afleveringen bevatten. Of er een 4de seizoen komt is nog niet bekend.

Ook start 2BE op zaterdag 19 februari weer met de uitzendingen van Glee. De serie die eind 2010 voor 4 afleveringen op het scherm werden vertoond maar omwille van tegenvallende kijkcijfers uiteindelijk uit het schema werd gehaald. De serie keert nu terug, op deze nieuwe uitzenddatum, met aflevering 5. En vanaf 19 februari kan je iedere zaterdagavond omstreeks 19:45 genieten van een dubbelaflevering van Glee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>