Nieuwe afleveringen The Mentalist en Castle

VT4 start op dinsdag 22 februari met nieuwe afleveringen van zowel The Mentalist als van Castle. Beide series zullen verdergaan waar men de laatste maal stopte, ergens in het 3de seizoen dus. The Mentalist zal starten omstreeks 20:45 en vervolgens zal Castle om 21:35 vertoond worden. Beide series zijn een succes voor VT4. Gemiddeld scoort Castle een 250 000tal kijkers en The Mentalist voegt daar zo een 50 000 extra kijkers aan toe.

The Mentalist volgt Patrick Jane die als ‘adviseur’ voor de CBI, California Bureau of Investigation, werkt. Daar helpt hij Lisbon en haar collega’s door gebruik te maken van zijn scherpe observatievaardigheden. Net als bij ons is de serie ook een groot succes te noemen in de Verenigde Staten met wekelijks gemiddeld 15 miljoen kijkers.

Castle gaat dan weer over Richard Castle, een schrijver van misdaadromans die, onder het mom van ervaringen op te doen voor zijn boeken, meehelpt met Kate Beckett. Hun ongewone relatie op het werk spat van het scherm in komisch dialogen en gebeurtenissen. Wanneer men de controle over de sterke aantrekkingskracht zal verliezen zal later duidelijk moeten worden. Dat beiden een boon voor elkaar hebben is geen scenaristisch verborgen geheim. Ook Castle kan met gemiddelde 10 miljoen kijkers, en een stijging ten opzichte van het eerste seizoen, mooie cijfers voorleggen. Het is dan ook al vernieuwd voor een 4de seizoen.

Noteer het in uw agenda, niet te missen op dinsdag, de nieuwe afleveringen van The Mentalist en Castle. De weinige series die nog snel op hun Amerikaanse uitzending volgen. Geniet ervan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>