Nieuwe afleveringen van Gossip Girl

Vanaf volgende week zaterdag, 19 februari, keert Gossip Girl terug met het 2de seizoen van deze serie op VIJFtv. En dit omstreeks 17:50. Dit nadat het eerste seizoen reeds op dit tijdstip uitgezonden werd en nog eens gedurende de week herhaald werd om de spot, opgelaten door Mooi en Meedogenloos, op te vullen. Hiermee blijkt VIJFtv steeds meer in te zetten op Amerikaanse series en worden deze steeds belangrijker voor de zender. Dit na een neerwaartse spiraal van enkele jaren waarin de zender weinig nieuwigheden te brengen had.

In het tweede seizoen staan nog steeds de avonturen van Serena, Blair, Jenny, Dan, Chuck en Nate (en hun ouders) centraal en zien we enkele bekenden uit het eerste seizoen terugkeren. Wat dacht je Georgina?

XOXO, Gossip Girl!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>