Series VIJFtv


In dit bericht wensen wij u een kleine update te geven omtrent de wijzigingen op serie-vlak in de komende weken op VIJFtv.

*16 februari: De start van het 2de seizoen van Cougar Town om 22:40. Vervolgens start ook de nieuwe, onaangekondigde, serie ‘Samantha Who’ omstreeks 23:25. Waarom deze series niet als vervanging voor 1 van de films in primetime kan dienen is ons een raadsel.

*17 februari: De start van het 7de seizoen (eerste aflevering) van Grey’s Anatomy om 20:50. Direct aansluitend volgt een aflevering van ‘Private Practice’. Deze serie gaat verder met de 14de aflevering van het 3de seizoen.

One thought on “Series VIJFtv

  1. avatar locutus

    Lap , daar is het al ? Na een najaar achter Grey’s en Private Practice mag Cougar town oprotten naar woensdag avond.
    Ik begrijp wel waarom , nadat The L word is gestopt hadden ze daar niets niet meer en hopen ze dat Cougar town nadoet wat the L word deed. Hopelijk lukt dit maar ik vrees dat de serie nu kijkers zal verliezen en niet meer in de top 15 van de zender zal komen. Spijtig want dit verdiend de serie niet. En dat terwijl Men in Trees voorlopig wel op post mag blijven op donderdag. Die serie is zelfs al bijna drie jaar van de baan in de USA.
    En Samantha Who dat is afbrand operatie à volonté . De serie is al compleet op dvd uit en is niet meer als invulsel voor vijf tv nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>