Pushing Daisies terug

Ondanks dat Pushing Daisies voor VT4 nooit een succes was, en het tweede seizoen nooit uitgezonden werd. Desondanks keert de serie terug vanaf 11 maart 2011. En dit op CANVAS. De vrolijke, opgewekte, kleurrijke serie vervangt de grauwe, donkere Zweedse serie ‘The Killing’.

Pushing Daisies vertelt het verhaal van een taartenbakker Ned. Hij beschikt over de kracht, door aanraking, om een dode persoon weer levend te maken. Een tweede aanraking stuurt hen echter voor eeuwig naar de verdoemenis. Door bepaalde omstandigheden besluit hij zijn vroegere liefde terug tot leven te wekken, dit leidt echter tot ongemakkelijke situaties, een aanraking zou haar namelijk voor goed van de stoffelijke wereld doen verdwijnen.

Pushing daisies is een vrolijke, maar vooral kleurrijke, serie die ieder humeur kan doen omslaan naar de meest positieve gevoelens. Het is dan ook een absolute aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>